In Memoriam Arjen Grolleman

In Memoriam: Arjen Grolleman
22 augustus 1972 – 20 januari 2010 niets mooier dan mensen overtuigen
van jouw muzieksmaak. Het is een roeping.”

Hilversum, 20 januari 2010 – Met verbijstering en ongeloof maken Kink FM, Vereniging Veronica en Veronica Holding bekend dat Arjen Grolleman op woensdag 20 januari jl. plotseling is overleden. Arjen voerde samen met Jantien van Tol het management van radiostation Kink FM, waar hij al sinds de start in september 1995 nauw bij betrokken was. Alle medewerkers van Kink FM en de andere onderdelen van Veronica Holding wensen familie en vrienden van Arjen veel sterkte toe met dit grote verlies.

Guido van Nispen, algemeen directeur Veronica Holding: “In Arjen verliezen we een inspirerende en bevlogen collega die een heel eigen stempel heeft gedrukt op de Nederlandse mediawereld. We zullen ons Arjen blijven herinneren als een fantastische collega en een uniek persoon die met zijn geheel eigen stijl door de jaren heen miljoenen luisteraars heeft weten te boeien.”

 

Thijs: wat erg, dat deze ontzettend aardige en getalenteerde is overleden. In mijn tijd bij Sky Radio was Arjen de stem voor aktiespots. En wat een mooie stem… Hij kwam met de bus naar Naarden, één of ander Russisch literatuur boekkie in z’n tas en dan moesten we een CD met pief-knor-plof muziek van hem beluisteren. Probleem was dat ‘ie maar geen rekening stuurde voor zijn werkzaamheden. Dat stond ook zo op zijn C.V. zei hij, ik stuur geen rekening. Ik hoop dat dat inmiddels is geregeld. Het ga je goed, Arjen.