Bedelend ten onder?

Krijgen de donateurs eventueel hun geld terug op 12 maart?

 

 

Het is een lastig verhaal, ook dit verhaal heeft 2 kanten. Ad Ossendrijver die in de media zegt dat hij ervan uitgaat dat de beide Arrow zenders na 11 maart nog op FM uitzenden. Hij verwacht met financieële steun van banken te kunnen blijven uitzenden. Yeah, sure.  

Velen zagen in juni 2007 al aankomen dat met het overnemen van het Caz! kavel het wel erg moeilijk zou worden er een renderende zender van te maken. Het is dan ook lastig gebleken om met een nicheformat zo’n dure operatie in leven te houden. Je moet een hoop omzet maken om alle kosten voor dit kavel te kunnen ophoesten.

Aan de andere kant vind ik dat de overheid wel erg veel tijd nodig had om tot deze beslissing te komen. Kort na de overname (in november 2007) van het kavel zijn de betalingsproblemen al ontstaan. Anderhalf jaar steggelen en onderhandelen over betaling van de toezichtskosten is wel erg lang. Dan schep je verwachtingen…

 

Het is erg spijtig voor het personeel van Arrow en de fans van de beide zenders.

 

Om het hele verhaal positief te laten verlopen zou ik willen aanbevelen dat men op Arrow Classic Rock de komende weken uitsluitend Classic Rock Top 10 hits zou draaien. Maak er iets groots van. Zorg dat het een feest wordt om naar te luisteren.