The Mentalist op SBS6

Als TV-kijker met een zeer matige consumptie ben ik de afgelopen weken alleen blijven hangen bij de Mentalist op SBS6. Volgens mij is dat naast het Journaal het enige programma dat ik keek. Met nadruk op “keek”, de aflevering van gisteravond heb ik maar voor de helft kunnen kijken. SBS6 heeft een nieuw experiment waarbij ze sinds kort hele korte reclamebreaks hebben. In plaats van de 3 breaks die ze voorheen hadden werd het programma gisteravond iedere 5 minuten onderbroken door een kort blok van 2 en een halve minuut. Om gek van te worden. Ik ben na de zoveelste onderbreking m’n mail gaan checken en heb me voorgenomen de andere afleveringen van de Mentalist te downloaden. Ik ben niet de enige die heeft afgehaakt, het programma is door 300.000 mensen minder bekeken dan de week ervoor. Van 1,3 miljoen naar 1 miljoen.